Yhteys

Ota yhteys sähköpostilla

info ( at ) kuukautiskorjaamo.com

Puhelimella

+358 45 257 90 77

Postilla

Silja Seppänen/Kuukautiskorjaamo

Pinninkatu 42 B 56

33100 Tampere

Kuka tätä korjaamoa pyörittää?

Kuukautiskorjaamon takana olen minä, Silja Seppänen. Kätilö, sairaanhoitaja ja kuukautisvalmentaja. Tämän lisäksi olen laillisten yrttien kasvattelija, pienen parvekkeen omistava puutarhahullu, kahden upean pojan äiti, yhden partaisen miehen vaimo ja (silloin tällöin) burleskiharrastaja. Perheeseemme kuuluu myös basenjinarttu Nuppu, jonka kanssa harrastetaan ja touhutaan. Ajoittain olen äkäpäinen, aina itsepäinen ja väsymätön vapaustaistelija, jos joku kohta yhteiskunnassamme ja etenkin naisten elämässä repsottaa. Ja repsottaahan ne, siksi tämäkin foorumi on perustettu!

Perustin Kuukautiskorjaamon Sinulle, joka kärsit erilaisista vaivoista- PMS:stä, runsaista vuodoista, epäsäännöllisestä kierrosta, mielialan vaihteluista ja kivuista. Sinulle, joka kärsit lapsettomuudesta tai haluat tukea luontaista hedelmällisyyttäsi. Näihin kaikkiin asioihin voi vaikuttaa luonnon omin keinoin. 

Elämästä on mahdollista nauttia

ihan jokaisena päivänä kuukaudessa!

Olen tehnyt töitä Suomessa ja Australiassa sekä asunut lapsuuteni Keniassa, Afrikassa. Kiinnostuin jo lapsena terveydestä, hyvinvoinnista ja ennen kaikkea tästä kuukautis-hedelmällisyyshässäkästä. 

Olen valmistunut sairaanhoitajaksi 2003, kätilöksi 2005. Hedelmällisyyttä ja raskausaikaa tukevasta ravinnosta olen käynyt useita verkkokursseja, ja ollut Nicole Jardimin ”kisällityttönä” vuodesta 2015. Vuonna 2020 olen aloittanut ravitsemustieteen perusopinnot Itä-Suomen avoimessa yliopistossa. Omalla vastaanotollani olen hoitanut kuukautisongelmista ja lapsettomuudesta kärsiviä naisia jo viiden vuoden ajan. Kuukautiskorjaamo on avattu ensimmäisen kerran 2015, ja nyt luet siitä uudistettua versiota! Tervetuloa!

Jos tarvitset apuani, laita minulle viestiä

info at kuukautiskorjaamo.com, niin varataan sinulle sopivin palvelu!

Palveluhinnasto

Henkilökohtainen vastaanotto 

Sisältää hedelmällisyyden kartoituksen, henkilökohtaiset ohjeet sekä vyöhyketerapiaa

  • 75min 98€
  • 45min 62€

Puhelinkonsultaatio 

Sisältää hedelmällisyyden kartoituksen, henkilökohtaiset ohjeet 

  • 30 min 45€
  • Hinnat sisältävät alv 24%.

Käyntiosoite:

Mustanlahdenkatu 20 LH 8

33200 Tampere

045 257 90 77

Y-tunnus 2367769-8